Rahoitus ja vakuutus 

 

Honk tarjoaa kaikkiin myynnissä oleviin autoihin monipuoliset ja kattavat osamaksurahoituspalvelut sekä näiden yhteydessä kattavan liikennekaskon. Olemme kilpailuttaneet vaihtoehdot valmiiksi asiakkaillemme edulliseen hintaan ja valinneet yhteistyökumppaniksemme LähiTapiolan.

LähiTapiolan rahoituslaskurin avulla näet, millainen osamaksuratkaisu parhaiten sopii kulloiseenkin tilanteeseesi. Voit hakea luottopäätöksen etukäteen tästä. Autot toimitetaan ilman käsirahaa ja luottoaikaa muuttamalla räätälöimme sinulle sopivankokoisen kuukausierän ja hoidamme kaikki rahoitusjärjestelyt puolestasi. Ostettava auto käy luoton vakuutena. Rahoituskorko on kiinteä ja luoton kk-erää voi muuttaa tai voi katkaista kokonaan maksamalla jäljellä olevan velan pois milloin vain sopimuskauden aikana. Rahoituksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös, jonka voit valmiiksi hakea oheisesta linkistä.

LähiTapiolan liikennekaskolla saat kattavan turvan edulliseen hintaan ja maksat vakuutusmaksun kuukausittain rahoituserien yhteydessä. Vakuutuksen hinta on kiinteä koko vakuutuskauden ajan eikä bonuksilla tai liikennekäytöstäpoistoilla ole vaikutusta vakuutusmaksuun. Vakuutus on bonukseton, joten vahingon sattuessa ei aiheudu bonusmenetystä.

Rahoituslaskuri