Mikä Honk?

Honk on täysin uudenlainen käytettyjen autojen tarjouskauppa. Honkista löydät parhaan auton aina sopivaan hintaan, sillä Honkissa auton hinnan päätät sinä!

Honkin valikoimissa on myynnissä laaja valikoima suomalaisten autoliikkeiden ja yksityishenkilöiden autoja. Autoihin voi tutustua ja niitä voi koeajaa ennen tarjouksen tekemistä. Honk mahdollistaa täysin digitaalisen ostokokemuksen ensimmäisenä Suomessa.

Miten pääsen alkuun?

Aloita rekisteröitymällä. Pääset tekemään tarjouksia autoista ja varmistat, ettei haluamasi auto mene sivu suun. Saat myös jatkossa säännöllisesti sähköpostiisi tietoja palveluun tulevista, sinua eniten kiinnostavista autoista.

Voinko koeajaa auton?

Tottakai! Jokaisen auton sivulta löydät myyjän yhteystiedot ja voit sopia koeajon haluamanasi ajankohtana. Myyjä antaa sinulle myös lisätietoja auton kuntoon ja taustatietoihin liittyvissä asioissa.

Kuinka tarjoan?

Se on helppoa! Autolla ei ole lähtöhintaa, vaan tarjoaminen lähtee aina 0 eurosta! Tarjousaika on lyhyt ja minimikorotus ennalta määritelty. Voit tehdä tarjoukset joko manuaalisesti tai käyttämällä korotusautomaattia, johon ilmoitat oman maksimihintasi. Palvelu lähettää sinulle automaattisesti tiedon aina, kun joku muu on korottanut tarjoustaan. Näin pysyt jatkuvasti tietoisena tarjouskaupan etenemisestä.

Mitä jos tarjoukseni voittaa?

Onneksi olkoon! Ensin päätit auton hinnan, seuraavaksi päätät vain, miten haluat sen maksaa; luotettavasti omassa verkkopankissasi tai helposti osamaksurahoituksella. Jos valitset osamaksun, olemme kilpailuttaneet sen edulliseksi LähiTapiolassa, samoin kuin autovakuutuksetkin. Löydät rahoituslaskurin jokaisen tarjouskaupassa olevan auton yhteydestä. Auto tulee maksaa 24h kuluessa tarjouskaupan päättymisestä.

LähiTapiola tarjoaa osamaksurahoituksella tekemääsi Honk-kauppaan edullisen ryhmäliikenne- ja kaskovakuutuksen. Jos maksat käteisellä, sinun tulee ostaa vakuutus erikseen. Suosittelemme silloin yhteistyökumppaniamme LähiTapiolaa sen kilpailukykyisen hinnan vuoksi.

Miten saan autoni?

Helposti. Voit noutaa autosi itse myyjäliikkeestä sen aukioloaikoina tai tilata sille kotiintoimituksen. Kuljetuksen hinta on 0,5 €/km ja minimihinta on 100 euroa (Suomen alueella). Tarkan toimitushinnan saat auton yhteydessä olevasta kuljetuslaskurista. Muistathan tilata kotiinkuljetuksen oston yhteydessä.

 

Voiko auton palauttaa?

Kyllä voi! Hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi myönnämme jokaiselle yksityishenkilön autoliikkeestä ostamalle Honk-autolle 14 päivän peruutusturvan. Ainoa ehto on, ettei autolla ole luovutuksen jälkeen ajettu yli 50 kilometriä. Tämän ylittävästä ajosuoritteesta veloitetaan 1 € / km. Palautuksesta myyjäliikkeeseen vastaat sinä. Kun auto on tarkastettu, myyjäliike palauttaa kauppasumman osoittamallesi tilille 7 päivän kuluessa.

Yksityishenkilöltä ostetussa autossa on 2 päivän peruutusturva. Ainoa ehto on, ettei autolla ole ajettu yli 50 kilometriä. Auton palauttamisesta myyjälle vastaat sinä. Kun auto on tarkastettu, palauttaa Honk kauppasumman tilillesi 7 päivän kuluessa.

Toimistomaksua (199 €) ja mahdollisia luoton perustamismaksuja ei palauteta.